Vol-elektrische koeltrailer

Alles over het leasen van een vol-elektrische koeltrailer

Dit vol-elektrische koeltrailer concept verbruikt geen diesel, is stil en is vrij van CO2 uitstoot en andere milieuonvriendelijke emissies zoals fijnstof! En de prijs… hetzelfde, of zelfs een lager kostenniveau dan een conventionele diesel reefer! Investeer in de techniek van de toekomst en presenteer uw producten van alle zijden. Voor klanten is het net alsof ze uw product in handen hebben.

Bij een normale inzet is een vol elektrische koel trailer niet duurder dan een conventionele trailer.

De voordelen van een vol-elektrische koeltrailer

  • De trailer heeft een hele stille koelmotor. Het geluid zit ver onder de PIEK norm.
  • Geen diesel verbruik, dus ook geen CO2 emissie en uitstoot van fijnstof.
  • Dagelijkse besparing van ca. 30 liter diesel!
  • Geen dieselmotor, dus minder onderhoud.
  • Geen dieseltank, dus geen dieseldiefstal.
  • Trailer is onafhankelijk van de trekker. Deze koelt ook als de trekker ervoor niet loop of afgekoppeld is.
  • Minder druk op de achterste as van de trekker omdat het gewicht van de dieselmotor er niet op drukt.

Het technische concept

Eén van de hoofdcomponenten van onze 100% elektrische koeltrailer is de VALX E2!HD energie as. Wanneer de reefer vertraagt, wordt er energie opgewekt door de as (230 V/3/20 HZ) en deze energie wordt opgeslagen in een Carrier Transicold aluminium behuisd accupakket. Met geïntegreerde lader, een capaciteit van 17,7 kWh, een levenscyclus van maar liefst 4000 cycli bij 80% DOD en een gewicht van slechts 325 KG is dit accupakket ook één van de hoofdcomponenten. 

De energie die is opgeslagen in het accupakket, gegenereerd door de as, wordt naar de Carrier Vector eCool koelunit gebracht om de reefer te koelen of te verwarmen. De eCool is 100% autonoom, stil (PIEK-conform) en elektrisch, waardoor het THT New Cool-concept volledig emissievrij is en geen diesel verbruikt!

elektrische-koeltrailer-3
elektrische-koeltrailer-1
elektrische-koeltrailer-2

We helpen je graag verder!

Wil je weten wat je allemaal kunt leasen op het gebied van fotografie en ben je benieuwd naar de bijbehorende prijzen? Bereken hieronder direct je leaseprijs of neem contact met ons op.

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.

Veelgestelde vragen

Financial Lease is een zakelijke lease vorm waarmee je een bedrijfsmiddel aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van het bedrijfsmiddel. Dit betekent dat je het bedrijfsmiddel niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Is het al maanden tijd voor een ander bedrijfsmiddel, maar is het sparen als ondernemer minder makkelijk dan je had gehoopt? Met Financial Lease kun je eindelijk dé perfecte bedrijfsmiddel voor jouw onderneming , zonder hier een grote investering voor te hoeven doen! Financial Lease brengt voor ondernemers namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee.

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.