Fotostudio leasen bij PG Lease

Alles over het leasen van een 360° fotostudio bij PG Lease

Bij PG Lease bieden we de mogelijkheid om een volledig 360° fotografie systeem te leasen. Dit systeem beschikt over een draaitafel die een gewicht tot 12.500 kg kan dragen en de afmetingen zijn aanpasbaar op basis van de wensen en mogelijkheden van de klant. Het systeem is modulair opgebouwd, dus ook een tent of draaisysteem zonder extra’s is mogelijk, hoewel de meeste klanten kiezen voor een compleet systeem.

Voordelen van het Leasen van een 360° Fotografie Systeem

Een unieke productfoto uit eigen hand heeft meer voordelen tegenover een stockfoto of productfoto van een leverancier dan u zou denken. Deze foto’s worden namelijk door meerdere bedrijven gebruikt waardoor het geen unieke content meer is.
Dat is één reden om een unieke productfoto toe te voegen op uw webshop. Waarom nog meer? Wij noemen alle voordelen van unieke productfoto’s op.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Ons 360° systeem biedt de mogelijkheid om producten van alle zijden te presenteren. Dit is niet alleen ideaal voor de automotive branche, maar kan ook in vele andere sectoren worden toegepast.

Modulaire opbouw

Het systeem is modulair, dus je kunt kiezen voor alleen een tent of een draaisysteem zonder extra’s. Dit maakt het leasen flexibel en schaalbaar naar jouw behoeften.

Hoogwaardige productpresentatie

Met een volledig 360° systeem kunnen klanten producten in detail en vanuit elke hoek bekijken, wat de verkoop kan verhogen en de klanttevredenheid kan verbeteren.

We helpen je graag verder!

Wil je weten wat je allemaal kunt leasen op het gebied van fotografie en ben je benieuwd naar de bijbehorende prijzen? Bereken hieronder direct je leaseprijs of neem contact met ons op.

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.

Veelgestelde vragen

Financial Lease is een zakelijke lease vorm waarmee je een bedrijfsmiddel aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van het bedrijfsmiddel. Dit betekent dat je het bedrijfsmiddel niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Is het al maanden tijd voor een ander bedrijfsmiddel, maar is het sparen als ondernemer minder makkelijk dan je had gehoopt? Met Financial Lease kun je eindelijk dé perfecte bedrijfsmiddel voor jouw onderneming , zonder hier een grote investering voor te hoeven doen! Financial Lease brengt voor ondernemers namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee.

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.