Fotostudio leasen bij PG Lease

Alles over het leasen van een fotostudio bij PG Lease

Met een complete fotostudio voor autofotografie ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit fotografie, consistente advertenties en een professionele uitstraling. Hiermee onderscheid je je van de concurrent en genereer je meer leads. De ontwikkelingen op het gebied van online presentatie van producten zijn persoonlijker en realistischer dan ooit.

Investeer in de techniek van de toekomst en presenteer uw producten van alle zijden. Voor klanten is het net alsof ze uw product in handen hebben.

De voordelen van een goede en unieke productfoto

Een unieke productfoto uit eigen hand heeft meer voordelen tegenover een stockfoto of productfoto van een leverancier dan u zou denken. Deze foto’s worden namelijk door meerdere bedrijven gebruikt waardoor het geen unieke content meer is.
Dat is één reden om een unieke productfoto toe te voegen op uw webshop. Waarom nog meer? Wij noemen alle voordelen van unieke productfoto’s op.

Hogere conversie

Klanten willen precies weten hoe een product eruit ziet voordat zij het bestellen. Vragen als ‘wat zijn de details’ en ‘hoe ziet het product er van andere hoeken uit’ komen veel voor bij online kopers. Dankzij een professionele productfoto zijn kopers sneller geneigd het product in hun winkelmandje te doen én kan de conversie tot wel 12% stijgen.

Professionele uitstraling

Duidelijke en eenduidige productfoto’s maken het verschil in de uitstraling van uw webshop. Een productfoto is het eerste wat kopers zien. Een professionele uitstraling zorgt voor een betrouwbaar gevoel waardoor bezoekers meer vertrouwen krijgen in uw bedrijf. En meer vertrouwen zorgt voor meer verkopen.

Productfoto's in eigen beheer

De foto’s die u maakt, zijn van u. Er is geen overleg nodig of de foto’s voor bepaalde doeleinden (zoals online advertenties) gebruikt mogen worden en u betaalt nergens extra voor. Alle foto’s zijn zo lang u wilt naar wens te gebruiken voor advertenties, social media, website en meer. Daarnaast zijn de foto’s onderscheidend ten opzichte van uw concurrenten. Bijvoorbeeld ook door het aanbieden van extra’s zoals een 360-graden productfoto. Als laatste verkort u nog de time to market. Bij een nieuw product, kan hij binnen minuten op de website staan en bent u niet afhankelijk van de leverancier of fotograaf.

Beter gevonden in zoekmachines

Zoekmachines zoals Google zien naast geschreven content ook foto’s. Aan de hand van de bestandsnaam en ALT-tekst van een productfoto worden ook afbeeldingen gezien en gevonden in de zoekresultaten. Stockfoto’s zijn vaak erg algemeen of worden op meerdere websites gebruikt. Eigen unieke foto’s met bijgevoegde juiste informatie geven dus een extra boost aan uw pagina in de zoekresultaten.De foto’s kunnen ook weergegeven worden als er wordt gezocht op uw zoekwoorden in de afbeeldingen-sectie van Google. Voorwaarde is wel dat de foto goed past bij de content die al op de pagina te vinden is, anders komt de zoekopdracht volgens Google niet overheen en wordt u niet goed getoond.

We helpen je graag verder!

Wil je weten wat je allemaal kunt leasen op het gebied van fotografie en ben je benieuwd naar de bijbehorende prijzen? Bereken hieronder direct je leaseprijs of neem contact met ons op.

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.