Elektrische bouwmachines leasen bij PG Lease

Voorsprong bij je aanbestedingen

  • CO2-neutraal werken
  • Kostenbesparend: Onderhoudsarm en geen brandstofkosten
  • Subsidie
  • Zero emission
  • Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid
  • Minimaal geluidsniveau en geluidsoverlast
  • Lage rente

CO2-neutraal werken

Tegenwoordig wordt emissievrij werken steeds belangrijker. Zeker rondom de huidige stikstof- en Co2-problematiek zoeken ondernemers naar nieuwe, innovatieve mogelijkheden om diverse werkzaamheden uit te kunnen voeren. Zo kan het inschrijven voor een bouwproject met een elektrische kraan u significant voordeel opleveren en dé doorslaggevende factor zijn bij de toekenning van het project.

Kostenbesparend

Elektrische machines hebben minder bewegende onderdelen en vereisen minder onderhoud, waardoor de onderhoudskosten worden verlaagd. Daarnaast zijn elektriciteitskosten doorgaans lager dan de kosten van dieselbrandstof, wat resulteert in lagere operationele kosten. Op de lange termijn kunnen deze besparingen aanzienlijk zijn en de algehele winstgevendheid van uw projecten verhogen.

Subsidie

Het kabinet trekt dit jaar fors meer geld uit voor uitstootvrije machines in de bouw. Er is € 60 miljoen subsidie voor (bouw)bedrijven om over te stappen op zulke machines, zoals elektrische hijskranen, betonmixers op waterstof en graafmachines op batterijen. Kijk voor actuele informatie op www.rijksoverheid.nl

Zero emission

Net als elektrische auto’s heeft een elektrische graafmachine geen uitstoot, terwijl de uitstoot van een reguliere graafmachine vrij groot kan zijn. Op deze manier hebben de werkzaamheden dus minder impact op het milieu. Ook dat kan een belangrijke reden zijn om voor een elektrische graafmachine te kiezen.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Elektrische graafmachines zijn een uitstekende keuze voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en bijdragen aan een duurzamere toekomst. In vergelijking met diesel machines stoten elektrische graafmachines geen directe uitlaatgassen uit, waardoor de lokale luchtkwaliteit wordt verbeterd en de CO2-uitstoot wordt verminderd. Door over te stappen op elektrisch werken draagt u bij aan de bescherming van het milieu en vermindert u uw impact op klimaatverandering.

Minimaal geluidsniveau en geluidsoverlast

Traditionele diesel machines kunnen aanzienlijk lawaai produceren, wat niet alleen hinderlijk kan zijn voor operators en omwonenden, maar ook kan leiden tot beperkingen op het gebied van geluidsoverlast en werkuren. Elektrische graafmachines daarentegen werken fluisterstil, waardoor het geluidsniveau tot een minimum wordt beperkt. Dit maakt het mogelijk om in geluidsgevoelige omgevingen te werken en het welzijn van operators te verbeteren.

We helpen je graag verder!

Wil je weten welke financiering van een fiets het meest geschikt is voor je ?

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.