Financier je tweewieler bij PG Lease!

Het kiezen tussen een fiets, brommer of motor voor woon-werkverkeer hangt af van verschillende factoren, waaronder de afstand tot je werk, de beschikbaarheid van veilige fietspaden of wegen, het weer, persoonlijke voorkeuren en lokale regelgeving. Hier zijn redenen waarom mensen voor elk van deze vervoermiddelen kunnen kiezen:

Fiets

 • Gezondheid: Fietsen is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging. Het kan je conditie verbeteren, stress verminderen en je energieker maken voor de rest van de dag.

 • Milieuvriendelijkheid: Fietsen produceert geen uitstoot van broeikasgassen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is die bijdraagt aan schone lucht en verminderde congestie op de wegen.

 • Kostenbesparing: Fietsen is een van de meest kosteneffectieve manieren van transport. Je bespaart geld op brandstof, parkeerkosten en onderhoud in vergelijking met motorvoertuigen.

 • Flexibiliteit: Met een fiets kun je gemakkelijk door verkeer navigeren, smalle straten doorkruisen en je eigen tempo bepalen, waardoor je flexibeler bent in je dagelijkse woon-werkverkeer.

Brommer

 • Snelheid: Brommers kunnen vaak sneller zijn dan fietsen, vooral op langere afstanden. Ze zijn ideaal voor mensen die snel op hun bestemming moeten zijn zonder vast te zitten in verkeer.

 • Gemak: Brommers bieden meer gemak dan fietsen, vooral bij slecht weer. Ze kunnen je droog houden tijdens regenachtige dagen en vereisen minder fysieke inspanning dan fietsen, vooral op heuvelachtig terrein.

 • Efficiëntie: Brommers hebben een hoger brandstofverbruik dan fietsen, maar ze zijn nog steeds efficiënter dan auto’s. Ze kunnen je helpen brandstofkosten te besparen en sneller op je bestemming te komen dan met het openbaar vervoer.

Motor

 • Snelheid en vermogen: Motoren bieden het hoogste niveau van snelheid en vermogen onder de drie opties. Ze zijn ideaal voor mensen die lange afstanden moeten afleggen of die graag snel op hun bestemming willen zijn.

 • Comfort: Motoren bieden meer comfort dan fietsen of brommers, vooral op lange ritten. Ze hebben meestal meer ergonomische zitposities en kunnen uitgerust zijn met extra voorzieningen zoals windschermen en verwarmde handvatten.

 • Stijl en plezier: Voor sommige mensen is motorrijden meer dan alleen een manier om van A naar B te komen; het is een hobby en een passie. Motoren bieden een gevoel van vrijheid en avontuur dat veel rijders aantrekt.

De voordelen van PG Lease

Het kiezen van het juiste vervoermiddel hangt af van je persoonlijke behoeften, voorkeuren en omstandigheden. Het is belangrijk om alle aspecten te overwegen, inclusief kosten, gemak, snelheid en comfort, voordat je een beslissing neemt.

PG Lease is gespecialiseerd is in het leasen van tweewielers, zoals fietsen, brommers of motoren. Het leasen van een tweewieler bij PG Lease kan verschillende voordelen bieden, afhankelijk van je behoeften en omstandigheden:

 1. Financiële flexibiliteit: Door je tweewieler te leasen bij PG Lease hoef je niet in één keer het volledige bedrag voor de aankoop te betalen. In plaats daarvan betaal je periodieke leasebetalingen gedurende een bepaalde periode, waardoor je cashflow wordt gespreid.

 2. Onderhouds- en service-inclusief: Sommige leaseovereenkomsten kunnen onderhouds- en servicekosten voor de tweewieler bevatten, waardoor je gemoedsrust hebt en onverwachte kosten kunt vermijden.

 3. Fiscale voordelen: Afhankelijk van de lokale belastingwetgeving kunnen leasebetalingen voor bedrijfsvoertuigen fiscale voordelen bieden, zoals belastingaftrek.

 4. Upgrademogelijkheden: Bij het leasen van een tweewieler heb je mogelijk de mogelijkheid om na afloop van het leasecontract te upgraden naar een nieuwere of geavanceerdere versie, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de doorverkoop van je huidige object.

 5. Risicovermindering: Omdat het eigendom van de tweewieler bij de leasemaatschappij blijft, draag je mogelijk minder risico met betrekking tot de waardevermindering van het object.

Voordat je besluit om een tweewieler te leasen bij PG Lease, is het belangrijk om de voorwaarden van het leasecontract zorgvuldig te bekijken, inclusief de leasebetalingen, de duur van het contract, eventuele extra kosten en mogelijke beperkingen. Zorg ervoor dat je de voorwaarden begrijpt en dat ze aansluiten bij je behoeften voordat je een verplichting aangaat.

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.

Veelgestelde vragen

Financial Lease is een zakelijke lease vorm waarmee je een bedrijfsmiddel aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van het bedrijfsmiddel. Dit betekent dat je het bedrijfsmiddel niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Is het al maanden tijd voor een ander bedrijfsmiddel, maar is het sparen als ondernemer minder makkelijk dan je had gehoopt? Met Financial Lease kun je eindelijk dé perfecte bedrijfsmiddel voor jouw onderneming , zonder hier een grote investering voor te hoeven doen! Financial Lease brengt voor ondernemers namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee.

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.