iPhone leasen bij PG Lease

iPhone Leasen

Alles over toestellease en het leasen van je iPhone

Wil je een iPhone kopen, maar wil je het volledige aankoopbedrag niet in één keer betalen? Dan is leasen een optie. Op deze pagina lees je over voordelen en nadelen van iPhone leasen en waarom mensen voor toestellease kiezen.

Als je een nieuwe iPhone wilt heb je over het algemeen twee mogelijkheden: een losse iPhone kopen of een iPhone met abonnement. Maar er is nog een derde optie: toestellease. Daarbij betaal je per maand voor gebruik van je toestel. Je bent geen eigenaar van de iPhone, maar krijgt deze te leen. Op deze pagina  vind je alle informatie waar je rekening mee moet houden, zoals verborgen kosten, de voor- en nadelen van iPhone leasen en waarom mensen voor toestellease kiezen.

Wat is toestellease

Bij toestellease huur je het toestel van PG Lease. Je betaalt een maandelijks bedrag en kan aan het einde van de contractperiode ervoor kiezen om het toestel in te leveren of over te nemen. Het toestel is niet jouw eigendom, je betaalt alleen voor het gebruik.

Waarom toestellease

Door nieuwe regels vanuit de overheid is het minder aantrekkelijk geworden om voor een iPhone op afbetaling (iPhone lening) te kiezen. Als je meer dan €250 afbetaalt voor je iPhone krijg je te maken met een inkomenstoets en BKR-registratie. Veel mensen willen dit liever niet, omdat dit later bij het afsluiten van een hypotheek problemen kan geven. Vandaar dat mensen op zoek gaan naar alternatieven en dan is toestellease een van de opties.

De voordelen van toestellease bij PG Lease

Bij een dure smartphone zoals een iPhone heeft leasen een aantal voordelen:

  • Gemak: je betaalt een vast maandbedrag en weet dus waar je aan toe bent, zonder dat je in één keer 700 of 1.900 euro op tafel hoeft te leggen.
  • Het maandbedrag is lager dan bij een iPhone op afbetaling (dit komt omdat je het toestel aan het einde van het contract moet inleveren).
  • Je kunt de iPhone elke 1 of 2 jaar omruilen voor een nieuw model, zonder dat je er omkijken naar hebt.
  • Je kunt de iPhone leasen via een aanbieder naar eigen keuze. Dit hoeft niet je provider te zijn, dus je kunt het ook combineren met sim-only.
  • Het is mogelijk een verzekering aftesluiten, zodat je binnen 24 uur een vervangende iPhone hebt bij een defect of diefstal.
  • Er vindt bij toestellease geen BKR-registratie plaats en er wordt ook geen inkomenstoets uitgevoerd.
  • Na twee jaar kan je makkelijk een nieuw toestel leasen ook wanneer het contract niet is afgelopen.

We helpen je graag verder!

Wil je weten welke toestellen je allemaal kunt leasen en naar de verschillende prijzen?

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.