Doe mee met de onverpakte trend

Voedseldispensers-web

Voor iedere branche een oplossing

Voedseldispensers zijn niet alleen een aantrekkelijke manier om droge voedingsproducten te presenteren, maar helpen ook de verpakking te verminderen. Je kunt grotere zakken inkopen en dat scheelt een hoop verpakkingsmateriaal.

Food Dispense helpt bij het besparen van verpakkingen

Steeds meer foodretailers en foodcateringbedrijven sluiten zich aan bij de trend van veilige verpakkingen. Door voedselautomaten te installeren en droogvoer in bulk in te kopen, dragen ze bij aan het besparen van verpakkingen in de hele toeleveringsketen.

Ruim 12 jaar ervaring

Food Dispense is een in Nederland gevestigde specialist in doseeroplossingen voor droge voedingsmiddelen en vloeistoffen. Sinds 2010 hebben zij vele klanten door heel Europa bediend. Bestellingen variëren van slechts enkele dispensers tot een complete kant-en-klare bulkvoedselwand. Laat ons uw ideeën weten en samen creëren we uw unieke zero waste-oplossing.

Samen met Food Dispense willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden.  Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Food Dispense

Usselerhalte 152 

7547 SH, Enschede, Nederland

+31 573794500

info@fooddispense.eu

Contactpersoon: Wim van Dijk

We helpen je graag verder!

Wil je weten wat je allemaal kunt leasen op het gebied van food dispensers en ben je benieuwd naar de bijbehorende prijzen? Bereken hieronder direct je leaseprijs of neem contact met ons op.

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.