Leasevormen

Financial Lease met flexibel maandbedrag

Financial lease

Wilt u landbouwmachine leasen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij financieren namelijk alles wat in de showroom staat van uw lokale mechanisatiebedrijf. Van tractor en veldspuit tot aan melk- of voermengmachine. Uiteraard tegen een zo scherp mogelijk maandtarief. Hier vindt u een kleine selectie van de uitgebreide leasemogelijkheden.

Eerst zaaien, dan oogsten

Een landbouwmachine leasen tegen
een flexibel maandbedrag

Als leasemaatschappij zijn wij gespecialiseerd in equipment lease. Mede hierdoor werken we al jarenlang samen met agrariërs en veehouders. En dankzij onze flexibele leasevoorwaarden leveren we een leaseoplossing op maat. Wat denkt u bijvoorbeeld van een variabel maandtarief, waarbij u minder aflost als u even minder inkomsten heeft? Dit zijn uw mogelijkheden:

 • Wij financieren iedere landbouwmachine met een serienummer.
 • Wij financieren ook jonggebruikte landbouwmachines.
 • Lease begint bij een investeringsbedrag vanaf €5.000,-
 • Betaal desgewenst tot 25% van de objectwaarde aan.
 • U kiest zelf de looptijd van de overeenkomst.
 • Een slottermijn is mogelijk op aanvraag.
 • Bij voorspelbare omzetfluctuaties komt u in aanmerking voor een variabel maandtarief.
 • In alle gevallen bent u verzekerd van scherp maandtarief.
23
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Financial Lease is eenvoudig geregeld

Bij onze goedkope Financial Lease moet je wel zelf zorgen voor de verzekering, de reparaties, het onderhoud, de autobanden en belasting. Financial Lease van PG Lease voorziet alleen in de zakelijke financiering van de bedrijfswagen of auto. De leasetermijn bestaat uit rente én aflossing. De hoogte van het Financial Lease bedrag wordt bepaald door de aanschafprijs van de bedrijfs- of personenauto, de looptijd van jouw Financial Lease, eventueel van een slotsom, wellicht een aanbetaling of de inruil van jouw huidige auto. Door een slottermijn of aanbetaling in de Financial Lease contract/overeenkomst op te nemen zal je toekomstige maandelijkse leasetermijn veel lager uitvallen.

Je bent met Financial Lease economisch eigenaar van jouw bedrijfswagen of occasion. Je mag hem daarom op de balans zetten. Heb je het laatste Financial Lease maandtermijn voldaan? Dan ben je daarna ook juridisch eigenaar van jouw auto. De bedrijfswagen is dan helemaal afbetaald en je mag er dan mee doen wat je wilt. Is Financial Lease het product wat bij jou en jouw onderneming past?

23

Financial Lease samengevat

 • Jij bent de economisch eigenaar van de bedrijfswagen of auto
 • Mogelijkheid tot 100% financiering bedrijfswagen/autoauto(excl. Btw)
 • Je kunt de betaalde rente aftrekken van de belasting
 • Financial Lease termijnen staan gedurende de looptijd vast
 • Verlaag je maandlast met inbouwen van een slottermijn
 • Snelle leaseprocedure(geen jaarcijfers of ondernemingsplan nodig)

PG Lease heeft géén jaarcijfers nodig voor de Financial Lease aanvraag. Ideaal voor de (startende) ZZP’er en MKB’er. Heb je een negatieve BKR registratie op je naam staan? Een Financial Lease aanvragen en je hebt een negatieve BKR codering? Dit is niet per definitie een afwijzing van de auto leasemaatschappij.

Auto leasen en géén jaarcijfers? Financial Lease met negatieve registratie BKR? Wij bekijken het graag voor je! Weten waar je aan toe bent? Vul dan direct ons Leaseofferte aanvraagformulier in.

Bekijk onze acceptatierichtlijnen.

14

Waarom PG Lease?

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken.