Leasevormen

Financial Lease

Financial lease

Een bedrijfsmiddel kopen vergt een forse aanslag op je eigen geld. Dan heeft PG Lease mogelijkheden om zakelijk leasen goedkoop te laten zijn met een financiële oplossing Financial Lease. Financial Lease is een goedkope en voordelige oplossing voor de aanschaf van je nieuwe of gebruikte bedrijfsmiddel en kent vele voordelen. 

Financial Lease is een financiële en zakelijke financiering waarmee jij met jouw bedrijf een bedrijfsmiddel aanschaft. Kort gezegd: jij zoekt een (bedrijfsmiddel uit, en de Financial Leasemaatschappij betaalt namens jou de aanschafprijs (excl. de BTW) aan de dealer of leverancier. De aanvraagprocedure is zeer eenvoudig te noemen… bij ons regel jij jouw Financial Lease zonder cijfers en binnen 1 werkdag hebben wij een passende leaseofferte. PG Lease maakt het jou als ondernemer gemakkelijk en overzichtelijk!

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Financial Lease is eenvoudig geregeld

Bij onze goedkope Financial Lease moet je wel zelf zorgen voor de verzekering, de reparaties, het onderhoud, de autobanden en belasting. Financial Lease van PG Lease voorziet alleen in de zakelijke financiering van de bedrijfswagen of auto. De leasetermijn bestaat uit rente én aflossing. De hoogte van het Financial Lease bedrag wordt bepaald door de aanschafprijs van de bedrijfs- of personenauto, de looptijd van jouw Financial Lease, eventueel van een slotsom, wellicht een aanbetaling of de inruil van jouw huidige auto. Door een slottermijn of aanbetaling in de Financial Lease contract/overeenkomst op te nemen zal je toekomstige maandelijkse leasetermijn veel lager uitvallen.

Je bent met Financial Lease economisch eigenaar van jouw bedrijfswagen of occasion. Je mag hem daarom op de balans zetten. Heb je het laatste Financial Lease maandtermijn voldaan? Dan ben je daarna ook juridisch eigenaar van jouw auto. De bedrijfswagen is dan helemaal afbetaald en je mag er dan mee doen wat je wilt. Is Financial Lease het product wat bij jou en jouw onderneming past?

23

Financial Lease samengevat

  • Jij bent de economisch eigenaar van de bedrijfswagen of auto
  • Mogelijkheid tot 100% financiering bedrijfswagen/autoauto(excl. Btw)
  • Je kunt de betaalde rente aftrekken van de belasting
  • Financial Lease termijnen staan gedurende de looptijd vast
  • Verlaag je maandlast met inbouwen van een slottermijn
  • Snelle leaseprocedure(geen jaarcijfers of ondernemingsplan nodig)

PG Lease heeft géén jaarcijfers nodig voor de Financial Lease aanvraag. Ideaal voor de (startende) ZZP’er en MKB’er. Heb je een negatieve BKR registratie op je naam staan? Een Financial Lease aanvragen en je hebt een negatieve BKR codering? Dit is niet per definitie een afwijzing van de auto leasemaatschappij.

Auto leasen en géén jaarcijfers? Financial Lease met negatieve registratie BKR? Wij bekijken het graag voor je! Weten waar je aan toe bent? Vul dan direct ons Leaseofferte aanvraagformulier in.

Bekijk onze acceptatierichtlijnen.

14

Waarom PG Lease?

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken.