Leasevormen

Kies uit 9 leasevormen

Financial lease

Financial lease is een vorm van bedrijfsfinanciering voor een object. Je kunt zakelijke financial leasing het beste zien als een soort lening.

Zonder grote investeringen te doen kunnen ondernemingen door zakelijke leasing direct gebruik maken van bedrijfsmiddelen. Bijvoorbeeld productiemachines, computerapparatuur, materieel voor grondverzet, transportmiddelen en auto’s.

images (8)

Financial lease + Voorfinanciering BTW

Financial lease +Voorfinanciering BTW is het zelfde als een bedrijfsfinanciering voor een object alleen betaal je de BTW per maand maar in plaats van in een keer . Je kunt deze  zakelijke financial leasing het beste zien als een soort lening.

Zonder grote investeringen te doen kunnen ondernemingen door zakelijke leasing direct gebruik maken van bedrijfsmiddelen. Bijvoorbeeld productiemachines, computerapparatuur, materieel voor grondverzet, transportmiddelen en auto’s.

Eerst zaaien, dan oogsten

Financial lease met een Flexibel maandbedrag

Een landbouwmachine leasen tegen een flexibel maandbedrag
Wilt u landbouwmachine leasen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij financieren namelijk alles wat in de showroom staat van uw lokale mechanisatiebedrijf. Van tractor en veldspuit tot aan melk- of voermengmachine. Uiteraard tegen een zo scherp mogelijk maandtarief. Hier vindt u een kleine selectie van de uitgebreide leasemogelijkheden.

Als leasemaatschappij zijn wij gespecialiseerd in equipment lease. Mede hierdoor werken we al jarenlang samen met agrariërs en veehouders. En dankzij onze flexibele leasevoorwaarden leveren we een leaseoplossing op maat. Wat denkt u bijvoorbeeld van een variabel maandtarief, waarbij u minder aflost als u even minder inkomsten heeft? Dit zijn uw mogelijkheden:

Full Operational Lease

Full Operational Lease is voor de leaserijder die ontzorgt wil worden wat betreft zijn of haar vervoer. Alle gebruikskosten zijn in het contract opgenomen.

Full operational lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Bij deze lease vorm is de leasemaatschappij eigenaar van de auto en betaalt u aan de leasemaatschappij het maandelijks leasebedrag.

Sales- & lease back

De kracht van de oplossing zit ‘m in de eenvoud: je verkoopt je machine(s) aan PG Lease en leaset deze vervolgens terug. Zo maak je werkkapitaal vrij voor groei.

Sale & lease back is een leasevorm waarmee je geld vrij maakt wat je eigenlijk al hebt, maar wat ‘vast’ zit in jouw machines. Met sale & lease back maak je dit geld vrij door het te verkopen aan de leasemaatschappij en terug te leasen. 

Vendor lease

Door Vendor Lease als optie toe te voegen onderscheidt je jezelf van de concurrentie en vergroot je de kans dat jouw klant kiest voor een investering in jouw producten.

PG Lease biedt leveranciers en producenten van bedrijfsmiddelen de mogelijkheid hun verkooppropositie te verbeteren door toevoeging van onze Vendor Lease service. Met Vendor Lease biedt je jouw (potentiële) zakelijke klant naast uw product tevens een leaseoplossing. 

Leasen met een BKR

Wanneer u als ondernemer graag een auto wilt leasen wordt de kans steeds groter dat standaard geldverstrekkers en leasemaatschappijen niet akkoord gaan met de financiering van uw bedrijfswagen. Als uw autolening elders niet is geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR, lukt het bij ons in de meeste gevallen wel om uw zakelijke auto financieel te leasen.

Elke lening die u afsluit wordt geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie (afkorting: BKR). Wanneer u een nieuwe lening wilt afsluiten, bijvoorbeeld het leasen van een zakelijke auto, kan de leasemaatschappij zien of u al een lening heeft en of u deze op tijd heeft betaald. Wanneer u geregistreerd staat met een negatieve BKR betekend dat u in het verleden ooit moeite heeft gehad met het terugbetalen van een willekeurige lening. In vele gevallen is de lening al afbetaald, al blijft de negatieve BKR staan waardoor het lastiger wordt om bijvoorbeeld te kiezen voorf financial lease.

Halal Lease​

Bij een Halal lease is heel erg belangrijk dat er geen rente is vermeld in het contract. Dat er duidelijkheid is wat de kosten zijn vooraf. Bij het Operational lease contract hebben wij de kosten van het leasen duidelijk omschreven en wordt niet gesproken over rente in het algemeen.

Wanneer we een Financial Lease contract aanbieden wordt er gesproken over een leasevergoeding en niet over rente.

Wij hebben alle documenten ontvangen en jouw leasecontract wordt nu aangemaakt.

Wat is nu het verdere verloop?

Instant Lease

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een goedkeuring te krijgen voor uw leaseaanvraag.

  • Elektronica
  • Keukenapparatuur
  • Huishoudelijke apparatuur
  • Kantoorapparatuur
  • Werkplaatsmachines
  • Fitnessappoaratuur
  • etc. etc.

Vanaf nu worden standaard leaseaanvragen met een investeringsbedrag tot €10.000,00 excl. B.T.W. automatisch beoordeeld!

Wanneer de investeringen hoger zijn nemen wij persoonlijk contact op.

Waarom PG Lease?

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing.