Leasevormen

Kies uit 4 leasevormen

Financial lease

Financial lease is een vorm van bedrijfsfinanciering voor een object. Je kunt zakelijke financial leasing het beste zien als een soort lening.

Zonder grote investeringen te doen kunnen ondernemingen door zakelijke leasing direct gebruik maken van bedrijfsmiddelen. Bijvoorbeeld productiemachines, computerapparatuur, materieel voor grondverzet, transportmiddelen en auto’s.

Full Operational Lease

Full Operational Lease is voor de leaserijder die ontzorgt wil worden wat betreft zijn of haar vervoer. Alle gebruikskosten zijn in het contract opgenomen.

Full operational lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Bij deze lease vorm is de leasemaatschappij eigenaar van de auto en betaalt u aan de leasemaatschappij het maandelijks leasebedrag.

Sales- & lease back

De kracht van de oplossing zit ‘m in de eenvoud: je verkoopt je machine(s) aan PG Lease en leaset deze vervolgens terug. Zo maak je werkkapitaal vrij voor groei.

Sale & lease back is een leasevorm waarmee je geld vrij maakt wat je eigenlijk al hebt, maar wat ‘vast’ zit in jouw machines. Met sale & lease back maak je dit geld vrij door het te verkopen aan de leasemaatschappij en terug te leasen. 

Vendor lease

Door Vendor Lease als optie toe te voegen onderscheidt je jezelf van de concurrentie en vergroot je de kans dat jouw klant kiest voor een investering in jouw producten.

PG Lease biedt leveranciers en producenten van bedrijfsmiddelen de mogelijkheid hun verkooppropositie te verbeteren door toevoeging van onze Vendor Lease service. Met Vendor Lease biedt je jouw (potentiële) zakelijke klant naast uw product tevens een leaseoplossing. 

Waarom PG Lease?

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing.