Een elektrische fiets financieren?

Fiets financiering voor jouw bedrijf?

Een elektrische stadsfiets kost ongeveer €2.500 euro, afhankelijk van het vermogen en het merk en type. Wanneer je over een elektrische cargo fiets wil beschikken zijn de kosten veel hoger. Allemaal redenen om te kijken naar een passende financiering.

Besparing

Het maandelijkse leasebedrag voor je fiets van de zaak is een bedrijfsuitgave die je van de jaarlijkse winst af mag trekken. Dit levert belastingvoordeel op.

Overname

Wil je verder fietsen na de leasetermijn? Geen probleem! Je kan zelf een reële slottermijn laten opnemen.

Kleine investering

Bij zakelijke fiets lease hoef je geen groot aankoopbedrag te betalen, maar betaal je slechts een klein bedrag per maand. Hierdoor hou je meer geld over om te investeren in andere zaken.

Vrije keuze

Wij zijn onafhankelijk en helpen je graag met de beste deal, jij zoekt zelf de beste fiets voor je uit en bestelt hem bij jouw favoriete fietswinkel.

Naast de zakelijke voordelen

Zal je veel plezier hebben van jouw nieuwe fiets en wordt je fitter door een portie dagelijkse beweging, zo sla je twee vliegen in één klap.

We helpen je graag verder!

Wil je weten welke financiering van een fiets het meest geschikt is voor je ?

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.

Veelgestelde vragen

Financial Lease is een zakelijke lease vorm waarmee je een bedrijfsmiddel aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van het bedrijfsmiddel. Dit betekent dat je het bedrijfsmiddel niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Is het al maanden tijd voor een ander bedrijfsmiddel, maar is het sparen als ondernemer minder makkelijk dan je had gehoopt? Met Financial Lease kun je eindelijk dé perfecte bedrijfsmiddel voor jouw onderneming , zonder hier een grote investering voor te hoeven doen! Financial Lease brengt voor ondernemers namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee.

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.