Fitnessapparatuur leasen bij PG Lease

Alles over het leasen van fitnessapparatuur bij PG Lease

Als een van de grootste leveranciers van fitnessapparatuur, zijn we in staat om een ongeëvenaard portfolio van toonaangevende merken aan te bieden tegen concurrerende prijzen.

Ons team biedt ondersteuning op elk moment in uw aankoop proces. Dankzij de sterke relaties die we hebben opgebouwd met verschillende financiële instellingen, kunnen we met trots zeggen dat we onze klanten de best beschikbare financiële opties kunnen aanbieden. Er zijn diverse manieren waarop u kunt investeren in uw noodzakelijke fitnessapparatuur; aankoop, huurovereenkomst of lease.

Waarom fitnessapparatuur leasen?

Leasen is een fantastische optie omdat het een eenvoudige manier is om het tijdelijke gebruik van een duur product te financieren. Technologie evolueert met de dag, dus waarom zou u een apparaat kopen dat morgen niet meer voldoet aan de verwachting van uw klant?

Het voordeel van het leasen van fitnessapparatuur is dus dat uw bedrijf niet achterblijft op de concurrentie en meebeweegt met de technologische vooruitgang. Daarnaast is een financiering, via lease, fiscaal aantrekkelijk en kan geheel naar uw specifieke budget worden aangepast.

We helpen je graag verder!

Veel van onze financiële oplossingen zijn uniek binnen de branche en bieden maximale flexibiliteit gedurende de gehele looptijd. Wil je weten wat je allemaal kunt leasen en naar de bijbehorende prijzen? Bereken hieronder direct je leaseprijs of neem contact met ons op.

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.

Veelgestelde vragen

Financial Lease is een zakelijke lease vorm waarmee je een bedrijfsmiddel aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van het bedrijfsmiddel. Dit betekent dat je het bedrijfsmiddel niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Is het al maanden tijd voor een ander bedrijfsmiddel, maar is het sparen als ondernemer minder makkelijk dan je had gehoopt? Met Financial Lease kun je eindelijk dé perfecte bedrijfsmiddel voor jouw onderneming , zonder hier een grote investering voor te hoeven doen! Financial Lease brengt voor ondernemers namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee.

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.