Interne transportoplossingen bij PG Lease

Interne transportmiddelen

Interne transport verwijst naar het proces van het verplaatsen van goederen, materialen of producten binnen een faciliteit, zoals een magazijn, distributiecentrum, fabriek of een ander bedrijfspand. Het omvat alle activiteiten die betrokken zijn bij het intern verplaatsen van goederen van het ene punt naar het andere, van ontvangst tot opslag, productie en verzending.

Enkele voorbeelden van interne transportmiddelen en methoden zijn:

 1. Vorkheftrucks: Dit zijn veelgebruikte voertuigen voor het verplaatsen van zware ladingen, pallets of materialen binnen een magazijn of fabriek.

 2. Palletwagens: Ook wel bekend als handpalletwagens, worden deze gebruikt om pallets met goederen handmatig te verplaatsen over korte afstanden.

 3. Transportbanden: Automatische transportbanden kunnen worden gebruikt om goederen efficiënt te verplaatsen van de ene locatie naar de andere, bijvoorbeeld van de productielijn naar het magazijn.

 4. Automatische geleide voertuigen (AGV’s): Dit zijn autonome voertuigen die geprogrammeerd zijn om goederen zelfstandig te verplaatsen binnen een faciliteit, zonder menselijke tussenkomst.

 5. Magazijntrucks: Dit omvat verschillende soorten voertuigen, zoals orderpickers, reachtrucks en smallegangentrucks, die worden gebruikt om goederen op hoogte te verplaatsen in magazijnstellingen.

 6. Rollend materieel: Dit omvat karren, platformtrucks en andere voertuigen met wielen die worden gebruikt om goederen over korte afstanden te verplaatsen.

Waarom is dit belangrijk?

Efficiënt interne transport is essentieel voor een soepele werking van een bedrijf, omdat het invloed heeft op zowel de doorvoer- als de operationele kosten. Door effectieve methoden en geschikt materieel te gebruiken, kunnen bedrijven de productiviteit verhogen, doorlooptijden verkorten en kosten verlagen in hun interne logistieke processen.

Voordelen van het leasen van interne transportmiddelen

PG Lease de specialist in het verleasen van interne transportmiddelen. Wij bieden leasingoplossingen aan voor bedrijven die behoefte hebben aan vorkheftrucks, palletwagens, magazijntrucks, transportbanden, AGV’s en andere apparatuur die nodig is voor intern transport binnen magazijnen, fabrieken of andere bedrijfsfaciliteiten.

Het leasen van interne transportmiddelen kan verschillende voordelen bieden aan bedrijven, waaronder:

 1. Financiële flexibiliteit: In plaats van grote sommen geld te besteden aan de aanschaf van interne transportmiddelen, kunnen bedrijven ervoor kiezen om periodieke leasebetalingen te doen, waardoor ze hun cashflow kunnen behouden voor andere bedrijfsuitgaven.

 2. Up-to-date apparatuur: Door te leasen kunnen bedrijven gemakkelijk up-to-date blijven met de nieuwste technologie en apparatuur voor intern transport, omdat ze na afloop van het leasecontract kunnen upgraden naar nieuwere modellen.

 3. Onderhouds- en service-inclusief: Sommige leaseovereenkomsten kunnen onderhouds- en servicekosten voor de transportmiddelen bevatten, waardoor bedrijven zich minder zorgen hoeven te maken over reparaties en onderhoud.

 4. Fiscale voordelen: Afhankelijk van de lokale belastingwetgeving kunnen leasebetalingen voor bedrijfsmiddelen fiscale voordelen bieden, zoals belastingaftrek.

 5. Risicovermindering: Aangezien het eigendom van de transportmiddelen bij de leasemaatschappij blijft, dragen bedrijven mogelijk minder risico met betrekking tot waardevermindering en onverwachte reparatiekosten.

Door het leasen van interne transportmiddelen bij PG Lease kunnen bedrijven profiteren van deze voordelen en tegelijkertijd hun operationele efficiëntie en productiviteit verbeteren.

We helpen je graag verder!

Wil je weten welke financiering van een fiets het meest geschikt is voor je ?

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.

Veelgestelde vragen

Financial Lease is een zakelijke lease vorm waarmee je een bedrijfsmiddel aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van het bedrijfsmiddel. Dit betekent dat je het bedrijfsmiddel niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Is het al maanden tijd voor een ander bedrijfsmiddel, maar is het sparen als ondernemer minder makkelijk dan je had gehoopt? Met Financial Lease kun je eindelijk dé perfecte bedrijfsmiddel voor jouw onderneming , zonder hier een grote investering voor te hoeven doen! Financial Lease brengt voor ondernemers namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee.

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.