Flexibele financiering voor goederenopslag

Financiering voor goederenopslag

Als je op zoek bent naar financiering voor goederenopslag, inclusief containers of andere opslagsystemen, bij PG Lease, zou je kunnen overwegen om contact op te nemen voor op maat gemaakte financieringsoplossingen. PG Lease biedt mogelijk financieringsopties voor verschillende aspecten van goederenopslag, waaronder:

 • Aanschaf van opslagcontainers: PG Lease kan financiering verstrekken voor de aanschaf van nieuwe of gebruikte opslagcontainers. Dit kan onder meer de kosten dekken voor de aankoop van containers van verschillende formaten en specificaties.

 • Installatie en aanpassingen: Als er aanpassingen of installaties nodig zijn aan de opslagcontainers of andere opslagsystemen, kan PG Lease mogelijk financiering verstrekken voor deze kosten.

 • Uitbreiding van opslagfaciliteiten: Als je van plan bent om je opslagfaciliteiten uit te breiden door bijvoorbeeld extra containers aan te schaffen of nieuwe opslagsystemen te installeren, kan PG Lease financiële ondersteuning bieden voor deze uitbreidingen.

 • Flexibele financieringsopties: PG Lease kan op maat gemaakte financieringsoplossingen bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en budgetten van je bedrijf. Dit kan onder meer leaseovereenkomsten, leningen of andere financiële arrangementen omvatten.

Door samen te werken met PG Lease voor de financiering van je goederenopslagbehoeften, kun je profiteren van hun expertise en ervaring op het gebied van financiering voor bedrijfsmiddelen. Ze kunnen je helpen bij het vinden van de juiste financieringsoplossing die past bij je specifieke situatie en budget, en je helpen om je opslagcapaciteit uit te breiden of te upgraden zonder grote upfront kosten.

Opslagoplossingen voor goederen

Als je op zoek bent naar opslagoplossingen voor goederen, kunnen zowel containers als andere opslagsystemen geschikte opties zijn, afhankelijk van verschillende factoren zoals de aard van de goederen, de duur van de opslag en de beschikbare ruimte. Hier zijn enkele overwegingen voor beide opties:

Containers voor goederenopslag

 • Mobiele opslag: Containers zijn mobiel en kunnen gemakkelijk worden verplaatst van de ene locatie naar de andere met vrachtwagens, treinen of schepen. Dit kan handig zijn als je flexibele opslagruimte nodig hebt die op verschillende locaties kan worden gebruikt.

 • Veiligheid en beveiliging: Opslagcontainers bieden een veilige en afgesloten omgeving voor goederenopslag. Ze kunnen worden uitgerust met sloten en beveiligingssystemen om de goederen te beschermen tegen diefstal, vandalisme en weersinvloeden.

 • Weersbestendigheid: Containers zijn gebouwd om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder regen, wind en extreme temperaturen. Dit zorgt ervoor dat de opgeslagen goederen veilig blijven, zelfs in ruwe omgevingen.

 • Schaalbaarheid: Containers zijn modulair en kunnen worden gestapeld om de beschikbare opslagruimte te maximaliseren. Dit maakt het gemakkelijk om de opslagcapaciteit aan te passen aan de behoeften van je bedrijf.

Andere opslagsystemen voor goederen

 • Magazijnen: Magazijnen bieden grotere opslagcapaciteit en kunnen geschikt zijn voor langdurige opslag van grote hoeveelheden goederen. Ze bieden vaak ook faciliteiten zoals rekken, pallets en laad- en losapparatuur voor efficiënte opslag en distributie.

 • Opslagloodsen: Opslagloodsen zijn vergelijkbaar met magazijnen, maar zijn meestal kleiner van formaat. Ze kunnen worden gebruikt voor tijdelijke opslag of voor specifieke soorten goederen die gespecialiseerde opslagvereisten hebben.

 • Koel- en vriesopslag: Voor bederfelijke goederen of goederen die gevoelig zijn voor temperatuurvariaties, kunnen koel- en vriesopslagfaciliteiten nodig zijn. Deze faciliteiten zijn uitgerust met speciale koel- en vriesunits om de goederen op de juiste temperatuur te houden.

 • Opslagsystemen op maat: Afhankelijk van de specifieke behoeften van je bedrijf, kunnen opslagsystemen op maat worden ontworpen en gebouwd om te voldoen aan specifieke vereisten voor goederenopslag.

Het is belangrijk om verschillende factoren te overwegen, zoals kosten, ruimtevereisten, toegankelijkheid en beveiliging, bij het kiezen tussen containers en andere opslagsystemen voor goederenopslag. Het kan ook nuttig zijn om advies in te winnen bij logistieke experts of opslagspecialisten om de beste oplossing voor je specifieke behoeften te vinden.

We helpen je graag verder!

Wil je weten welke financiering van een fiets het meest geschikt is voor je ?

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.

Veelgestelde vragen

Financial Lease is een zakelijke lease vorm waarmee je een bedrijfsmiddel aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van het bedrijfsmiddel. Dit betekent dat je het bedrijfsmiddel niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Is het al maanden tijd voor een ander bedrijfsmiddel, maar is het sparen als ondernemer minder makkelijk dan je had gehoopt? Met Financial Lease kun je eindelijk dé perfecte bedrijfsmiddel voor jouw onderneming , zonder hier een grote investering voor te hoeven doen! Financial Lease brengt voor ondernemers namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee.

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.