Financieringsmogelijkheden

Zakelijke zonne-energieprojecten

Zonne-energieprojecten financieren

Bij PG Lease zit je goed voor het financieren van zonne-energieprojecten projecten vanaf €50.000. Met deze vorm van financiering ben je de directe economische eigenaar van de zonnepanelen. Vanaf het begin profiteer je van lagere energiekosten en belastingvoordelen. Wij betalen de aankoopkosten van het zonnesysteem en jij betaalt alleen een maandelijks leasebedrag. De leasetermijn is vastgesteld op 10 jaar, maar kan in onderling overleg verlengd worden. Deze financiële lease maakt het ook gemakkelijk om extra kosten, zoals omvormers, bekabeling en installatiekosten mee te financieren. Op deze manier kun je vaak je hele project financieren zonder zelf een grote investering te hoeven doen. 

Als je leaseperiode ten einde loopt, heb je de mogelijkheid om het zonnestroomsysteem voor €500 rechtstreeks te kopen. Dit systeem heeft je jarenlang schone, hernieuwbare energie opgeleverd, en door het zelf te bezitten kun je nog vele jaren van die voordelen blijven genieten.

pexels-pixabay-356036

Burgerparticipatie

PG Lease wordt door veel ontwikkelaars van zonneparken ingezet om draagvlak te creëren via burgerparticipatie. De buurt kan financieel deelnemen aan het zonnepark vanaf €25,-. Nadat de rechten zijn uitgegeven, kan iedereen de speciaal ontwikkelde app gebruiken om de opbrengst van het zonnepark op zijn of haar eigen telefoon te volgen. De app laat ook zien hoeveel je met de zonnepanelen hebt verdiend en hoe CO2 is bespaard.

PG Lease wil het voor projecteigenaars gemakkelijk maken om duurzame energieprojecten te ontwikkelen en te bouwen. Wij bieden een platform dat de administratieve afhandeling voor zijn rekening neemt, zodat projecteigenaars zich op hun kerntaken kunnen concentreren. Ons doel is de energietransitie te versnellen door het mensen gemakkelijker te maken duurzame energieprojecten te ontwikkelen en te bouwen. 

pexels-kelly-l-2800832

Ook voor kleinere projecten

Bij PG Lease stellen we alles in het werk om financieringsoplossingen te bieden die beantwoorden aan de behoeften van onze klanten. Voor projecten kleiner dan €50.000 bieden we een financiële leasing met een looptijd van 5 tot 10 jaar. Deze lease  kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant, en wij zijn altijd bereid met onze klanten samen te werken om ervoor te zorgen dat aan hun financieringsbehoeften wordt voldaan. 

Of je nu financiering op korte of lange termijn nodig hebt, wij hebben een plan dat voor jou werkt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze financieringsmogelijkheden en hoe we je kunnen helpen de financiering te krijgen die je nodig hebt om van je project een succes te maken.

pexels-red-zeppelin-4148472

Waarom PG Lease?

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken.