Leasevormen

Zakelijke gebruikte auto of bedrijfswagen leasen?

Voordelen van een tweedehands auto of bedrijfswagen leasen

Voor zakelijke gebruikte autolease zetten wij een jonge, gebruikte auto in. Een tweedehands auto dus. Ideaal wanneer je snel een betrouwbare auto nodig hebt. Gebruikte auto’s zijn namelijk direct beschikbaar. Bovendien zijn de leaseprijzen heel aantrekkelijk. Tegen een vast maandbedrag lease je een auto of bedrijfswagen die er als nieuw uitziet en ook als nieuw rijdt.

Lease je een gebruikte auto voor zakelijk gebruik bij PG Lease, dan houd je meer geld over voor je business. De maandelijkse kosten vallen namelijk een stuk lager uit dan bij andere leasevormen. Maar dat is zeker niet het enige voordeel van het leasen van een tweedehands auto.

Snelle levertijd

PG Lease zorgt ervoor dat de leasecontracten snel afgehandeld wordt zodat jij niet hoeft te wachten tot de auto geleverd wordt vanuit de fabriek. Met een korte levertijd (vanaf twee weken) staat jouw nieuwe auto al snel de stoep!

Lage maandlasten

Bij PG Lease rijd je in een gebruikte auto of bedrijfswagen waarvan de eerste afschrijvingen al achter de rug zijn. De aanschafwaarde ligt daardoor een stuk lager dan de aanschafwaarde van een nieuwe auto. Hierdoor krijg je te maken met een aanzienlijk lager maandtarief en houd je geld over voor jouw business.

Ook voor korte looptijden interessant

In tegenstelling tot het leasen van een nieuwe auto kent het leasen van een gebruikte auto een kortere contracttermijn. Je least een  gebruikte auto of bestelwagen al vanaf twaalf maanden. Groeit je onderneming hard en heb je een grotere auto nodig? Na een jaar kies je gemakkelijk voor een nieuwe leaseauto.

Je profiteert van een lagere bijtelling

In sommige gevallen kun je als gebruikte auto rijder ook profiteren van een lagere bijtelling. Het bijtellingspercentage dat van kracht is in het jaar van de eerste ingebruikname van de auto heeft namelijk een geldigheidsduur van vijf jaar. Is het bijtellingspercentage gedurende de jaren gestegen, maar lease je de auto binnen deze periode van vijf jaar? Dan profiteer je van het oude bijtellingspercentage.

Meer weten over financial lease?

Heeft u hulp nodig met uw keuze voor welke vorm van leasen bij u past? Wij zijn er speciaal voor ondernemers en geven graag advies op maat.

Waarom PG Lease?

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken.