Waterstof CV-ketel

waterstof-cv-web

Van het aardgas af met een waterstof CV-ketel

Aardgasvrij, zo simpel kan het zijn. Optimale verwarming voor elke ruimte en warm water uit de kraan. Een van de huidige brandende kwesties is de mondiale opwarming, die dient te worden afgeremd. En daarom is het logisch dat we met zijn allen van het aardgas af willen.

Tijd dus voor een nieuwe aardgasvrije combi CV-ketel: Ino HOME all-in-one. De aansluiting van dit unieke aardgasvrije apparaat is meestal binnen drie uurtjes geregeld. Met als resultaat dat wat van een state-of-the-art combi verwacht mag worden: optimale verwarming voor elke ruimte en warm water uit de kraan.

Nieuwe generatie verwarming Ino Home all-in-one is een exponent van de nieuwste generatie verwarmingssystemen, waarbij op een slimme manier door middel van elektrolyse waterstof wordt opgewekt. Uniek is dat dit proces plaatsvindt binnen de combi CV-ketel zelf. De waterstof kan direct worden gebruikt. Opslag van het gas is niet nodig, waardoor er ook geen sprake is van een toeleveringsrisico. Dit alles betekent dat de INO HOME all-in-one zorgt voor 100% schone verbranding.

De CV-ketel met 100% schone verbranding

Uw voordelen

 • Geen afhankelijkheid ten opzichte van een energieleverancier, omdat de waterstof binnen de ketel zelf wordt opgewekt.
 • Aardgasvrij en dus geen zorgen over die energierekening.
 • Geen uitstoot van giftige gassen (geen koolmonoxide)
 • Rookafvoer is niet nodig; hierdoor wordt extra ruimte gecreëerd.

Installatie van alle leverbare modellen is mogelijk in alle woon – en werkruimtes:

 • Woningen
 • Caravans
 • Kassen
 • Zwembaden
 • Ziekenhuizen
 • Supermarkten
 • Winkelcentra
 • Showroom

De zuinige combi CV-ketel

Met een verbruik vanaf 3KW/H is de Ino Home all-in-one combi CV-ketel verreweg de meest zuinige CV-ketel op waterstof die er bestaat. En is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. De CV-ketel kan zowel voor vloer als muurverwarming gebruikt worden, en is geluidsarm en leverbaar in alle RAL-kleuren. Binnen 3 uur aardgasvrij dankzij de nieuwste generatie verwarmingssystemen waarbij waterstof wordt opgewekt door middel van elektrolyse. Een uniek proces dat plaatsvindt binnen de ketel zelf.

Voor meer informatie:

INO PROMOTION B.V.
ZAAGMOLENPAD 105
7008AH DOETINCHEM

R. Hikmet Kaya
+31 622 74 45 32
Info@inohome.nl

We helpen je graag verder!

Wil je weten wat je allemaal kunt leasen op het gebied van fotografie en ben je benieuwd naar de bijbehorende prijzen? Bereken hieronder direct je leaseprijs of neem contact met ons op.

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.