Een warmtepomp financieren bij PG Lease

Een hybride warmtepomp kost ongeveer € 5.000 inclusief installatie, afhankelijk van het vermogen, de kwaliteit en de kosten van de installateur. Een volledig elektrische warmtepomp zit op ongeveer het dubbele, maar dan moet je bij bestaande woningen vaak nog flink in isolatie investeren. Allemaal redenen om te kijken naar een passende financiering. Bekijk hieronder alle voordelen van een warmtepomp.

Lagere energierekening

Je stroomverbruik neemt toe, maar je gasverbruik neemt veel meer af. Hierdoor bespaar je meer aan gas dan dat je extra voor elektriciteit betaalt.

Aantrekkelijke subsidie

Je ontvangt subsidie voor het aanschaffen van een warmtepomp. Ook zijn er duurzame leningen die je helpen bij het financieren van je warmtepomp.

Beter voor het milieu

De hybride warmtepomp zorgt ervoor dat je cv-ketel minder vaak aan gaat. Zo verminder je dan je CO-uitstoot. Goed voor het milieu.

Hogere woningwaarde

Met een hybride warmtepomp verbeter je het energielabel van je huis met 1 of 2 stappen. Daarnaast stijgt je woning ook in waarde.

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.