THEAULT Leasen bij PG Lease

Voldoet aan meer dan uw verwachtingen

De nieuwe PROTEO Switch© bevestigt de status van THEAULT als pionier en toekomstgerichte fabrikant van paardenwagens. 
Het dynamische en stijlvolle ontwerp, het ultramoderne systeem en de vele functies en innovaties zijn hiervan het bewijs. 

Sinds jaar en dag staat de PROTEO synoniem voor een schitterende rijervaring, elegantie, veiligheid en technologie.  
De nieuwe generatie combineert zowel de nieuwste technologieën als het oorspronkelijke PROTEO DNA met focus op onderstaande kenmerken om u tot tevredenheid te stellen

  • een nieuw dynamisch en stijlvol ontwerp dat esthetiek en functionaliteit combineert ;
  • het nieuwe design van de cabine biedt de chauffeur meer comfort;
  • in het paardengedeelte werd een belangrijke functionele innovatie doorgevoerd die reeds wereldwijd werd gepatenteerd.  De moduleerbaarheid van dit gedeelte maakt de PROTEO Switch uiterst geschikt om uw paard in alle comfort en veiligheid te transporteren.
 

Le PROTEO Switch© zal niet alleen uw verwachtingen overtreffen maar ook die van uw favoriete paard!

Design

Interieur

Van de keuze van de stoelbekleding tot de afwerking van de cabine, de THEAULT ontwerpers adviseren u graag hoe u er een echte gepersonaliseerde ruimte kan creëren.  Het is de combinatie van een functioneel en mensgericht ontwerp die van de cabine een ruimte maken waar het aangenaam vertoeven is.

Exterieur

Naargelang de stijl van de door u gekozen cabine, wordt door THEAULT de belijning aangepast. Op die manier krijgt uw wagen de nodige zelfverzekerde uitstraling

Veiligheid

Om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart van uw reis kunt genieten, biedt de PROTEO Switch© zijn passagiers een hoog veiligheidsniveau dankzij de scheiding tussen cabine en paardenruimte (UTAC-goedkeuring)*.

*Europese regelgeving en homologatie onderworpen aan crashtests.

Comfort

Het SWITCH© systeem is een uniek modulair systeem met een wereldwijd patent en is het resultaat van maximaal inspelen op de wensen van onze klanten. 
Elk paard heeft vanwege zijn morfologie of persoonlijkheid zijn eigen voorkeuren tijdens het transport. Het SWITCH© systeem voldoet hiermee aan de wensen van elk paard.  Dit in tegenstelling tot de klassieke voertuigen van onze collega’s waarbij de paarden niet altijd in optimale omstandigheden reizen.

Paarden

Met de PROTEO Switch© hoeft u niet te kiezen tussen een stal of een standaard uitvoering.  U beschikt meteen over de optimale configuratie voor het transport van uw favoriete viervoeter en kan aldus het vervoer een pak comfortabeler maken.

SWITCH© systeem

Met zijn unieke modulaire systeem is de PROTEO Switch © aangepast aan elk type paard ongeacht zijn morfologie of temperament door acht verschillende configuraties in één keer aan te bieden:

  1. Dubbele deur in positie Sport (of verkorte) positie met open zwanenhals
  2. Dubbele deur in positie Stalle (of uitgeschoven) met gesloten zwanenhalzen
  3. Linker deur in stand Stalle (of uitgeschoven) met geslote zwanenhals / Rechter deur in stand Sport (of verkorte) stand met open zwanenhals.
  4. Deuren in grote stalpositie voor bijvoorbeeld merries met veulens.

 

Passagiers

De cabine is een modulaire ruimte die snel en makkelijk kan aangepast worden aan uw specifieke wensen. 
U kan er gezellig genieten met vrienden of familie in een loungeconfiguratie die voor u het beste past.  Op deze manier kan u in een rustige en voor u geoptimaliseerde ruimte wat uitrusten of u voorbereiden op het paardrijden

Robuustheid

Dankzij onze relaties met lokale leveranciers en onze permanente technologische waakzaamheid kan THEAULT de beste goedgekeurde en milieuvriendelijkste technische oplossingen bieden. 

Op die manier wordt de lange levensduur en het comfort van een volledig goed geïsoleerd voertuig gegarandeerd.  U investeert in een veilig en professioneel product. 

Met de aanschaf van de nieuwe PROTEO kiest u voor een bewezen merk waar innovatie en kwaliteit voorop staat.  

We helpen je graag verder!

Wil je weten wat je allemaal kunt leasen op het gebied van fotografie en ben je benieuwd naar de bijbehorende prijzen? Bereken hieronder direct je leaseprijs of neem contact met ons op.

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.