Samenwerking H. Lutgens B.V. Bouwkranen

Samenwerking tussen PG Lease en H. Lutgens B.V. Bouwkranen

PG Lease heeft een samenwerking opgestart met H. Lutgens B.V. Bouwkranen met als doel, verkoop & lease van nieuwe en gebruikte bouwkranen. Zodat je er meteen mee aan het werk kan!

Gezien de huidige wetgeving, leveren wij alleen elektrische bouwkranen die passen in een stikstofvrij bouwplan. H. Lutgens B.V. is een totaal leverancier op het gebied van bouwkranen van het merk Midi Cranes en Potain.

Wij denken met ons uitgebreide assortiment u als klant volledig te kunnen ontzorgen voor zowel woningbouw, utiliteitsbouw, houten skaletbouw dak- en rietdekkers. Tevens kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van al uw benodigde hijsmiddelen zoals een pallethaak – hijskettingen – stempelplaten etc. Naast de verkoop kunnen wij u meteen voorzien van een passend voorstel voor het leasen van een bouwkraan, hierin kunnen we snel schakelen en heeft u binnen 1 werkdag een antwoord.

Over H. Lutgens B.V. Bouwkranen
Gezien de huidige wetgeving, leveren wij alleen elektrische bouwkranen die passen in een stikstofvrij bouwplan. Wij zijn totaal leverancier op het gebied van bouwkranen van het merk Midi Cranes en Potain.
Wij denken met ons uitgebreide assortiment u als klant volledig te kunnen ontzorgen voor zowel woningbouw, utiliteitsbouw, houten skaletbouw dak- en rietdekkers. Tevens kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van al uw benodigde hijsmiddelen zoals een pallethaak- hijskettingen – stempelplaten etc.

Naast de verkoop kunnen wij u ook voorzien van een passend voorstel voor het leasen van een bouwkraan, hierin kunnen we snel schakelen en heeft u binnen 1 werkdag een antwoord. Verder kunt u bij ons terecht voor transport – onderhoud – service –
reparatie – keuring van uw kraan en hijsmiddelen. Inbouw van reclameborden en verlichting in de kraan behoren ook
tot de mogelijkheden. Inruil van uw huidige bouwkraan en of 
(bouw)machine is bij ons ook mogelijk.

H. Lutgens B.V. Bouwkranen
De Sondert 6
5928 RV Venlo
 
T. 06 20 84 11 03
T. 06 53 92 33 77

We helpen je graag verder!

Wil je weten wat je allemaal kunt leasen op het gebied van fotografie en ben je benieuwd naar de bijbehorende prijzen? Bereken hieronder direct je leaseprijs of neem contact met ons op.

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.