Medische laser leasen bij PG Lease

We zetten de lasers in voor onder andere (acne)littekens, ontharing, pigmentvlekken, bloedvaatjes, huidverbetering, huidoneffenheden en schimmelnagels. Het is mogelijk om verschillende lasers te combineren of om de laserbehandeling te combineren met een andere behandeling.

Alles over het leasen voor Huidtherapeuten en Schoonheidsspecialisten producten leasen bij PG Lease

Ons team biedt ondersteuning op elk moment in uw aankoop proces.  Dankzij de sterke relaties die we hebben opgebouwd met verschillende financiële instellingen, kunnen we met trots zeggen dat we onze klanten de best beschikbare financiële opties kunnen aanbieden.  Er zijn diverse manieren waarop u kunt investeren in uw noodzakelijke fitnessapparatuur; aankoop, huurovereenkomst of lease.

Waarom leasen?

Leasen is een fantastische optie omdat het een eenvoudige manier is om het tijdelijke gebruik van een duur product te financieren. Technologie evolueert met de dag, dus waarom zou u een apparaat kopen dat morgen niet meer voldoet aan de verwachting van uw klant?

Het voordeel van het leasen van fitnessapparatuur is dus dat uw bedrijf niet achterblijft op de concurrentie en meebeweegt met de technologische vooruitgang. Daarnaast is een financiering, via lease, fiscaal aantrekkelijk en kan geheel naar uw specifieke budget worden aangepast.

Instant Lease bij PG Lease

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een goedkeuring te krijgen voor uw leaseaanvraag.

Vanaf nu worden standaard leaseaanvragen met een investeringsbedrag tot €10.000,00 excl. B.T.W. automatisch beoordeeld!

Wanneer de investeringen hoger zijn nemen wij persoonlijk contact op.

De Diode laser is zéér effectief op het gebied van ontharen, na gemiddeld 8 behandelingen behaal je volgens onze klanten een haarreductie tot 80-90%. De diode laser is geschikt voor ieder huidtype, ook de zongebruinde huid kan effectief en veilig behandeld worden. Zo kun je het gehele jaar door jouw cliënten behandelen.

We helpen je graag verder!

Veel van onze financiële oplossingen zijn uniek binnen de branche en bieden maximale flexibiliteit gedurende de gehele looptijd. Wil je weten wat je allemaal kunt leasen en naar de bijbehorende prijzen? Bereken hieronder direct je leaseprijs of neem contact met ons op.

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.