Over ons

Wij zijn PG Lease

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de lease vorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Waarom leasen bij PG Lease?

Dit zijn onze speerpunten

Flexible financieringen

Bij PG Lease zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden. Als de reguliere financiering niet past bij jouw bedrijf dan maken wij het pas voor jou. Wij gaan voor de financiering die het beste bij je past. Door samen te werken met verschillende financierders krijg je bij PG Lease altijd de beste voorwaarden.

Binnen 24 uur geregeld

Heb je een financiering nodig en wil je de leasetarief berekenen? Middels onze Financiering Calculator maak je gemakkelijk een berekening voor het leasebedrag van uw zakelijke investering. In drie minuten vul je de financiering aanvraag in en ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparant

PG Lease is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk. Wij geven je altijd verschillende opties waar jezelf uit kan kiezen.

Wij zijn PG Lease

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Beheert u een wagenpark van 25 auto’s, of wilt u juist enkele bedrijfswagens of een heftruck leasen?

Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de lease vorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij uw onderneming past.

DSC08675

Klantverhalen

Dit zeggen klanten over ons

Piet Boelhouwer Boelhouwer Truck & Trailer Service

Paul Göbel is aardige man met enorm veel verstand van zaken. We hebben een mooie truck bij PG Lease geleased!