Leasevormen

Private Lease

Private Lease

Private Lease via PG Lease is voor de autorijder die ontzorgt wil worden wat betreft zijn of haar vervoer.  Alle gebruikskosten, dus ook reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer, belasting, afschrijving, rente en verzekering, zijn in het contract opgenomen. Je betaalt met Private Lease een vast bedrag per maand en wij regelen de rest! Natuurlijk kun je het brandstofbeheer ook toevoegen aan de overeenkomst. 

download (1)

Wat is Private Lease precies?

Private Lease is de meest voorkomende vorm van leasen. Bij deze lease vorm is de leasemaatschappij eigenaar van de auto en betaal je aan de leasemaatschappij het maandelijks leasebedrag. Wanneer de overeenkomst afloopt, gaat de leaseauto weer terug naar de leasemaatschappij.  Met deze lease vorm ben je verzekerd van zorgeloos en comfortabel leasen.

Zo zijn de kosten voor onderhoud, beheer, verzekeringen, wegenbelasting, reparaties en meer inbegrepen in het leasebedrag. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Bij deze lease vorm wordt je spaargeld  niet beïnvloed door jouw autobezit. Het enige waar je rekening mee moet houden zijn de maandelijkse kosten van de Private Lease auto.  Daarnaast is het een voordeel dat je  geen restwaarderisico van de lease auto hebt.  

PG Lease werkt alleen samen met Private Lease maatschappijen met het keurmerk “Private Lease”

logo
31

Wat is inbegrepen bij Private Lease?

  • Onderhoud, reparatie & banden.
  • Schadeafhandeling.
  • Verzekering.
  • Pechhulp in Europa.
  • Rente en afschrijving.
  • Vervangend vervoer.
  • Wegenbelasting.
  • Brandstofvoorschot

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Private Lease?

Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we je graag wat het inhoudt en waar je uit kunt kiezen. Wij zorgen voor een aanbod op maat en denken met je mee.

scott-graham-OQMZwNd3ThU-unsplash
Video afspelen

Waarom PG Lease?

Bij PG Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing.